zaterdag 26 december 2015

Tante Betsy Sisters Saturday

Hey girls jullie hebben me wel eens vaker horen praten over de besloten Facebook jurkjes groep en steeds vaker mag ik leuke Tante Betsy foto's/OOTD's delen van de jurkjes zusjes zoals we elkaar daar noemen. Jaaa ook daar verspreid het Tante Betsy virus zich welig. In het begin was het alleen King Louie die de klok sloeg, maar Tante Betsy veroverd terrein alsook natuurlijk allerlei andere leuke vrolijke jurkjes merken ;). 
Nu wil het geval dat er weer plek is gekomen voor nieuwe zusjes, ik ga niet meteen een link plakken maar wil even peilen of er interesse voor is...


Jullie hebben me al eens gevraagd of er een Tante Betsy meeting gaat komen, maar girls ik zou zelf niet weten hoe dat te organiseren. 
Dat is namelijk niet een van mijn kwaliteiten en daarbij woon ik in het uiterste zuiden en niet centraal in Nederland. 
Ik heb er wel eens over gedacht dat Pantalone in Eindhoven een optie zou kunnen zijn, maar of dat nu werkelijk dé plek is om een meeting te organiseren?? En ik zou ook niet weten hoe dat te organiseren...zoals gezegd dat is niet mijn ding. 


Maar nu staat er op 27 februari een leuke happening op stapel voor de jurkjes dames in een zaal in het centrum van Utrecht en ik heb al gepolst of er ook andere Tante Betsy dames zouden mogen komen. Lijkt het jullie wat?
Ik ben zekers van de partij, het wordt dus geen Tante Betsy meeting, maar een vrolijke jurkjes meeting. 
De organisatie is in handen van een drietal dames van de vrolijke jurkjes Facebook groep, waaronder Brigitte die hier steeds vaker een berichtje achter laat. 
Mij lijkt het leuk om een aantal van jullie daar ook te gaan treffen, er hebben zich al een dertigtal dames zich opgegeven. 
Ik hoor graag jullie gedachten erover...

Lots of love from Susan