donderdag 10 december 2015

Perfect Fit Thursday

Dag lieverds, dag Tante Betsy girls, wat is het leuk om meerdere reacties op een blogpost te krijgen, dankjewel daarvoor!


Vandaag wil ik eens wat delen, wie weet hebben jullie er wat aan. 
Ik krijg wel eens vragen van 'zusjes' op de besloten jurkjes groep op Facebook, hoe zij vinden dat een bepaalde Tante Betsy jurk staat. 
Zoals ook vandaag van Adriëtte, ik zag een geweldig leuke foto alleen keek ze er zelf niet zo heel happy op en ze vroeg of de jurk niet teveel op een ochtendjas leek. 


Nu heb ik 'toevallig' dezelfde jurk en ik zag meteen wat hem minder leuk maakte...dit is een wikkeljurk en ze had het bandje alleen maar aan elkaar gestrikt...
Vroeger zou ik dat ook zo gedaan hebben, maar het ziet er veel beter uit door dat bandje nog eens om je lijf heen te doen en dan vast strikken (die tip kreeg ik zelf op mijn werk ;)). Zo accentueer je het smalste gedeelte dat net onder je buste zit. 


En ja hoor dat ziet er al veel beter uit! Meteen een happy Adriëtte :). Super toch?!


Ik heb haar ook aangeraden om dat bredere roze stuk van de mouw te tornen en alleen de roze kant weer aan de mouw te zetten, dat deed ik ook en ziet er zovele malen beter uit!


Maar nog eens iets, ik heb gemerkt dat er echt wel degelijk verschil in zit of een Tante Betsy jurk mooi strak om/aan je lijf zit of los zit. Hierboven twee keer dezelfde jurk. 


Vaker als het los zit lijk je net dikker. Ik ga jullie een voorbeeld laten zien van eenzelfde jurk in maat XL en L. 
Inmiddels heb ik wat minder buik en we gaan van de lente/zomer wel zien hoeveel jurken ik zal moeten gaan smaller maken omdat ik toch sinds juni bijna 5 kg ben afgevallen :). 


Ik snap dat niet iedereen zich prettig voelt om je lijf zo overduidelijk zichtbaar te hebben in jurkjes, ik voel me er zelf prettiger bij en heb inmiddels ervaren dat een kleinere maat me veel beter staat. 
Dus heb je de kans om eens Tante Betsy jurken in diverse maten te passen doe dat dan. http://www.tantebetsy.com/nl/verkooppunten
De panterjurk en de polkadot jurk zijn trouwens van oudere collecties van Tante Betsy die vielen toen groter, tegenwoordig (sinds lente/zomercollectie 2015) vallen de jurkjes op maat. 
Op Tante Betsy haar pinterest pagina kun je zien welke jurk van welke collectie is http://www.pinterest.com/tantebetsy/

Lots of love from Susan