woensdag 9 december 2015

Maastricht Shopping Wednesday

Hey girls vandaag samen met dochterlief naar Maastricht geweest. Echt zo'n quality time dagje, samen met de trein lekker relaxed naar Maastricht reizen, tijd om samen wat te praten. 
Vandaag heb ik gekozen voor Ollie Green met knalroze legging/top en knalroze cowboy laarsjes eronder en eroverheen mijn zwart witte winterjas. 



In het centrum eens gaan kijken voor shops met Sendra laarzen, tsja cowboylaarzen vinden is nog een uitdaging in stenen winkels, Shoeline heeft ze en Monfrance. 
En die laarzen die je daar dan vind zijn pretty boring, ik weet dat Sendra toch ook prachtige kleurige laarzen heeft. Maar de schoenenwinkels durven dat niet aan omdat de meeste dames op safe gaan. 
Nou zeg nu diegenen die cowboylaarzen dragen durven anders dan anderen te zijn en durven heus wel voor kleur te gaan, wie weet zouden ze dan er ook wel meer van verkopen ;). 


Boeties.nl (waar ik eergisteren die winactie van deelde) verkopen by the way wel allerlei cowboy laarzen en ook kleurrijke! Knalblauwe, knalrode...en ook gewoon bruine en zwarte...
Nee boeties.nl is niet mijn nieuwe sponsor hoor, maar zou ik wel heel gaaf vinden, ik doe met alle liefde een review :). 


Maar okay geen laarzen gescoord...ook geen kleding hoor...want heb je al eens rondgekeken in al die kledingzaken?! Geen leuke kleurtjes te vinden...
Mmm ik had graag een leuke hippe schoudertas gehad, ook die zijn niet te vinden en een Desigual tas nèè dat is het niet...
Ik loop nu met een blauwe tas rond, maar wat meer kleur zodat hij bij meerdere outfits zou staan was niet verkeerd. 


Ik heb wel een kleine rode portemonnee op de kerstmarkt gescoord :). Eentje die in mijn hip pockets van Urban Hippies past. Daar ben ik wel weer heel blij mee en meteen een deal gemaakt want dochterlief had er ook eentje nodig, dus korting bedongen :). En ook nog wat kadootjes op de kerstmarkt gescoord ;). 


Zo girls ik ga er weer vandoor, over een half jaartje gaan we weer samen shoppen in Maastricht, dan hebben we weer een afspraak bij de tandarts ;). Oh ja er zou wel een winkel in Maastricht zijn die Tante Betsy jurkjes verkopen maar die zitten in een buitenwijk. Check de verkooppunten op Tante Betsy haar webshop http://www.tantebetsy.com/nl/verkooppunten 

Lots of love from Susan