zondag 27 december 2015

Lazy Tante Betsy Sunday

Dag lieverds vandaag nog een extra dagje luieren aan onze kerstdagen geplakt, heerlijk niks doen en de hele dag tv kijken (nou ja geen tv, maar series...) in bed samen met manlief.
Tsja en wat ga je dan delen op je blog? Terwijl ik net even tijdens een pauze (eigenlijk moet ik voor het eten gaan zorgen, maar ja er moet ook een blogpost komen...) op de Facebook jurkjes groep was voor inspiratie kwam het tot mij dat ik er weer gewoon een Lazy Sunday blogpost van maak. 
Ik heb zelfs een foto voor erbij, wij gingen vorige week naar de cinema (naar Spectre) en ik vroeg manlief een foto van me te maken. 


En deze foto van Dinah had ik al eerder willen delen, waar ze lekker met de hond op de bank ligt en dit is het perfecte moment...nee je ziet niet veel van Dinah en haar Love the Forrest Mint rokje...maar Wessel is heerlijk aan het genieten. Lieve Dinah zie net dat je snipverkouden bent, heel veel beterschap lieverd! Dikke beterschapsknuffels!


Verder hou ik het lekker kort, want anders ben ik over een uur nog bezig met de blogpost en dat wil ik vandaag mijn mannetje niet aandoen.
Ik ben namelijk over het algemeen een uur tot twee uur bezig met een blogpost maken.  Die van gisteren had ik al 's nachts getypt, maar een foto collage maken, op het allerlaatste moment foto's van mijn outfit maken en ze ook in een collage doen dat duurt ook even en dan nog posten en delen op Instagram en Facebook...
Zoefff ik ben weg voordat ik hier nog meer ga typen hihi, hebben jullie de blogpost van gisteren gelezen over de jurkjes meeting? Ga even kijken als je hek gemist hebt. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan