dinsdag 8 december 2015

Creative Girls Tuesday


Hey girls vandaag is het weer eens tijd om wat creatieve foto's te delen, want er zitten toch heel wat creatieve dames onder de Tante Betsy girls. Ik maakte er vandaag een zesluik van. 


Zelf heb ik vandaag een lappendeken afgemaakt op mijn werk, nog geen foto van toen hij klaar was, maar wel een andere foto toen ik er aan bezig was. Ik heb dress Mimi Red aan op die foto. 


Petra (in een jurk van een oudere collectie) heeft deze foto's ingezonden voor de Tante Betsy Give Away Wednesday en ik heb er net een collage van gemaakt. Ze is een omslagdoek voor zichzelf aan het haken. 
En zo zie je dat een zwangere buik ook best in een Tante Betsy past ;). 


Sandra is ook een creatieveling en haakt veel, hier een mooie omslagdoek bij haar Zippie Black van de winter collectie, gescoord bij Pantalone te Eindhoven. 


Patricia is nog zo'n creabea, dit is een oudere foto als ik het me goed herinner. Zo te zien is ze aan het quilten. Dezelfde bloemetjesjurk van een oudere collectie zie je in de collage terug van Esther. 


Jorina (crochetrainbowtales op Instagram) is volgens mij ook een fervent haakster.
Kijk eens wat een vrolijke omslagdoek/sjaal bij haar zomerse jurk (zomercollectie 2015). 
Dit is wat ze schreef;
Tante Betsy jurken zorgen voor mij echt voor meer creativiteit zo vrolijk, ze passen helemaal bij mijn karakter!!!!


Esther (Esther_eva op Instagram) stuurde deze fotocollage in voor de winactie, nog zo'n creatieveling, ze maakt zelf sieraden maar ik zie haar in de collage ook bezig met een bol wol ;). 
Ze heeft twee jurken van de huidige wintercollectie aan, Pepita Green en dress Trixie en twee jurken van oudere collecties. 

Zo girls ik ga er weer vandoor. Bedankt voor jullie reacties, leuk dat jullie je ervaringen even deelden over Sokken-online in de blogpost van gisteren. Heb je dat nog niet gedaan, zou ik het leuk vinden als je dat even deed. 

Lots of love from Susan