woensdag 23 december 2015

Busy Cooking Wednesday

Hey girls ik ben druk bezig geweest met koken voor morgen, kerstavond, als dochterlief en haar vriend komen eten. 
We vieren kerstavond alweer heel wat jaartjes samen, vriendlief en manlief houden allebei van de All You Need is Love kerstspecial, dus daar kijken we samen naar. 
Dochterlief had gevraagd voor konijn in het zuur, maar daar heb ik geen zin meer in. 
Maar ze vinden allebei wel mijn quiche heel lekker dus dat is het geworden. De foto's maakte ik voor ze de oven in gingen. 
Ik schreef voor mijn creatief blog eens het recept à la Susan; http://365dagencreatief.blogspot.com/2013/02/quiche-la-susan.html


Zie je die dozen naast me staan, als het goed is zit in die grote doos mijn kerstkado een paar rode Sendra laarzen. Wat in dat kleine doosje zit zou ik eerlijk gezegd niet weten. Dadelijk maar eens tijd maken om ze open te maken. 


Eerst ga ik wat anders met jullie delen. Ik ben een beetje stout geweest, ik heb de lootjes al getrokken voor de Colourful Legs Winactie. 
De dames die gewonnen hebben, hebben al een mail gehad. Twee dames heb ik zelfs even persoonlijk per PB gesproken, het zijn allebei dames van de vrolijke Jurkjes groep. 
Brigitte en Melanie zijn samen met Anita H de winnaars. Anita H als het goed is heb je ook mail van mij ontvangen en heb je wellicht inmiddels al contact opgenomen met Sokken-online.nl
Ik zou het leuk vinden om een Tante Betsy Colourful Legs foto van jullie te ontvangen met een of twee van de gewonnen Apollo Panty's. 
Heb je niet gewonnen? De Apollo panty's zijn natuurlijk ook te bestellen, ze kosten €3,95 geen verkeerde prijs voor zo'n mooie panty. https://www.sokken-online.nl/dames/panty/apollo-panty-uni.html

Okay girls ik ga er vandoor, nog even geduld met de Tante Betsy kadobon winactie, maar hij komt!
Lots of love from Susan